Leidinggevende bediening

Grand Hotel Huis Ter Duin B.V. Stage Bediening Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin biedt een breed pallet aan diverse restaurants, bars en terrassen. Van Brasserie tot Michelin restaurant, dit is je kans om in een van onze luxe restaurants je horeca ervaring te ontwikkelen! Je bent samen met je team in alle gevallen verantwoordelijk in het verzorgen van onze gasten. Van drankjes opnemen en brengen, tot het uitserveren van onze gerechten. Wil jij werken in een ervaren team van hoog niveau en vind jij het leuk om diverse facetten van de F&B te zien en te ervaren? Meld je dan nu aan! Gedurende het gehele jaar bieden we mooie stage en leer plekken. TO DO during a work week: -Je verwelkomt gasten en staat hen in verschillende talen te woord. Nederlands en Engels moet je kunnen (Duits is een pre); -Bedieningswerkzaamheden, opnemen en serveren van bestellingen; -Aannemen en verwerken van reserveringen en geven van informatie; -Kassa verantwoordelijkheden; -Je informeert, adviseert en verleent goede service.

Naar wie zijn wij op zoek?

De werkzaamheden worden in wisseldiensten uitgevoerd in ochtend-, middag-, en avonddiensten gedurende 7 dagen in de week. De planning wordt afgestemd met je afdelingshoofd. Wij werken ook in weekenden en met feestdagen. MATCH made in heaven: -Je bent gastvrij en representatief; -Je bent leergierig, communicatief makkelijk in de omgang met gasten en collega’s; -Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving; -Je beheert de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.

Wat biedt het bedrijf?

-Een stagevergoeding a €600,- bruto; -Kom je van verder weg? We bieden verblijfsmogelijkheden aan in ons Medewerkers Hotel “ De Golf”. Hier vragen we een vergoeding voor. Het is 15 minuten lopen van Huis ter Duin en 3 minuten van het strand; -Een leerzame uitdaging binnen een groot en enthousiast team; -Een professionele leermeester die jouw traject begeleid; -Een mooie werkgever op jouw C.V.; -Free for One (kom je met een gezelschap eten, dan betaal je als medewerker niet); -Korting op kamerovernachtingen; -Een Preferred Carrière Netwerk: je kunt eventueel ook verder groeien in een van de andere (internationale) hotels van de Preferred Hotel Group. De Preferred Hotel Group is ’s werelds grootste onafhankelijke hotelgroep en vertegenwoordigt meer dan 750 verschillende hotels, resorts, residenties en unieke hotelgroepen in 85 landen. Daarnaast biedt ze reizigers de unieke en luxe gastvrijheidservaring en goede service die voldoet aan hun levensstijl- en kwaliteitsnormen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder