Medewerker ICT support

Twelve Q B.V. Medewerker Technische Dienst

Als stagiair ICT ondersteun jij onze afdeling Technische Dienst met uiteenlopende werkzaamheden. Jij zorgt er samen met het team voor dat ons kassasysteem foutloos werkt, zodat er probleemloos mee gewerkt kan worden tijdens events. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het klaarmaken van kassasystemen; Het klaarmaken van PIN-apparatuur; Het maken van images; Het verwerken van RMA’s (retourneren met autorisatie); Ondersteunen in het magazijnbeheer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent niet alleen een enthousiaste teamspeler die graag samenwerkt met anderen, maar ook iemand die graag in een omgeving werkt waarin samenwerking centraal staat. Daarnaast ben je leergierig van aard en altijd op zoek naar manieren om de theoretische kennis die je hebt opgedaan om te zetten in praktische oplossingen. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken en bouwen anderen op jouw betrouwbaarheid. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden.

Wat biedt het bedrijf?

Een plek om te leren binnen een jonge en ambitieuze organisatie, met een team van enthousiaste collega’s. We bieden een marktconforme stagevergoeding en de mogelijkheid om tijdens werktijd te sporten. Daarnaast geniet je van een heerlijk verzorgde lunch.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder