Kok

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill Werken en leren op een unieke locatie.

Een zeer veelzijdige leerplaats. Met werkterein in hotelrestaurant of Wellnessboot. Van kok tot gastvrouw, van ontbijtmedewerker tot facilitaire dienst.

Naar wie zijn wij op zoek?

Weet van aanpakken, is flexibel. Heeft oog voor verbetering en durft dit ook aan te geven.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een zeer gezellig team in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tal van doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder