Manager / ondernemer horeca

Brasserie Bie de groeve Een stageplaats waarbij ruimte is om veel verschillende onderdelen van het horeca vak te leren kennen.

Een leuke stageplaats in een restaurant met plek voor 200 couverts. in dit restaurant staan streekproducten centraal. Behalve koffiedrinken, lunchen en dineren kun je hier ook vergaderen en feestjes geven. De brasserie beschikt hiervoor over een aparte ruimte. Naast de brasserie is met mooi weer ook de ijssalon open. Een veelzijdig bedrijf waar initiatief en ideeën gewaardeerd worden! Uiteraard krijg je een ruime stagevergoeding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, vrolijk en hulpvaardig Onze kernwaarden zijn bourgondisch, relaxed en zorgeloos, dus dat straal je ook uit, ook al kan het soms hectisch zijn. Je bent bovendien creatief en niet bang om met ideeën te komen! Je bent een echt teamplayer, want we hebben een hecht team dat voelt als familie!

Wat biedt het bedrijf?

Alleen eten is ongezellig, dus dat doen we samen in de gezellige kantine of lekker buiten, achterom. Ons bedrijf is ontzettend in ontwikkeling, dus er liggen overal kansen en initiatief wordt gewaardeerd.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder