Manager / ondernemer horeca

The Green Elephant Hostels B.V. Guest happiness server

.Als Guest Happiness Server bij TGE het beste nieuwe hostel wereldwijd ben je hét aanspreekpunt voor onze gasten en relaties, het visitekaartje van The Green Elephant. Jij bent de filosofie van The Green Elephant in levende lijve: iemand die sowieso al bewust leeft, van gezond eten houdt en goed voor zichzelf zorgt. Van regelmatig sporten tot graag mediteren; jij geeft bewust aandacht aan jezelf en weet daardoor onze gasten te inspireren om hetzelfde te doen. Verantwoordelijkheid neem je graag, zowel aan de front office als in het all-day restaurant. Jij... kent alle hotspots in de buurt en geeft gasten de beste local tips; bezorgt gasten een bezorgt gasten een gepersonaliseerd en onvergetelijk verblijf; controleert reserveringen;checkt gasten in en uit;doet administratief werk; checkt het werk van housekeeping; bent aanspreekpunt; verleent service en genereert reviews

Naar wie zijn wij op zoek?

Energiek, kennis van 1 of meerdere vreemde talen, ervaring met de internationale reis en packpack vibes

Wat biedt het bedrijf?

Een internationaal team met meer dan 11 verschillende nationaliteiten op 10 meter van het NS station in Maastricht

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder