Zelfstandig werkend kok

Wijnrestaurant Mes Amis Werken in een fine dining keuken voor 60cv, of een evenement draaien van 500cv per zit. Een private dining in een wijnkelder voor 10cv. Bij ons kan het allemaal, o.l.v.een gemotiveerde familie, die Limburgse producten hoog in het vaandel heeft!

Wijnrestaurant Mes Amis te Maastricht is gespecialiseerd in Regionale wijn/spijs combinaties. Wij willen de gasten graag verrassen in vele opzichten en werken met een menu concept. Onder begeleiding van de eigenaar Patriek verwachten wij dat je zelfstandig in de keuken kunt werken: MEP, bereiding, meedenken over menu's en gerechten, 'creativiteit op het bord' aanwenden, meekijken met keuken- gerelateerde administratie (kostprijscalculatie, receptuur, bereidingswijze, afvalbeheersing) Wij bieden uiteraard alles wat je hoopt te vinden in een leuke leerplek. Daarbij hebben wij een hecht team en vinden wij "samen" ook heel belangrijk! Als je bijzonder bent delen wij dat ook graag met de rest van de wereld via onze website, FB, Instagram en deelname aan wedstrijden. Wij dagen je uit om te solliciteren bij ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Belangrijkste is motivatie! Alles wat je moet leren dat leren wij je wel.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf is een familierestaurant wat al 22 jaar door dezelfde familie gerund word. De 2e generatie is zijn weg aan het vinden en een overname van deze zit eraan te komen. Vanwege deze familiare relatie beschouwen wij al onze medewerkers als een lid van onze familie. Ons team is Jong, spontaan en heel gezellig. De gemiddelde doorlooptijd van medewerkers is 6 jaar. Het is dankzij onze medewerkers dat we de corona periode goed zijn doorgekomen en zijn gaan uitbreiden met een wijnwinkel (Goesting), private dining, Wijnrestaurant op het land, Noorbeek op de Kaart en cursussen. Wil je dus in een omgeving werken waar je deze verschillende facetten allemaal kunt mee maken en in kunt doorgroeien naar vaste aanstellingen reageer dan nu.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder