Zelfstandig werkend kok

Cafe Sjiek Werken bij café Sjiek is elke avond een wedstrijd gast verwennen in de Champions League!

Café Sjiek als leerbedrijf Ben jij een aanstormend talent dat meer wil dan alleen maar in een restaurant uien schoon maken of glazen spoelen? Café Sjiek biedt je veel meer. Een superplek. Leuke collega's. Goede arbeidsvoorwaarden. Maar wij willen als leerbedrijf vooral laten zien dat je als eetcafé ook een goede leerschool kan zijn. Onze leermeesters zijn gekwalificeerd met de benodigde diploma’s, zodat alle leerlingen goed begeleid worden en in een prettige werksfeer terecht komen. Gedrevenheid en enthousiasme zijn de voornaamste eigenschappen die wij aan jou vragen. Past dit idee bij je, stuur ons dan een motivatie en CV per mail info@cafesjiek.nl. We maken graag kennis met potentieel talent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Competenties / gedragsvoorbeelden Inzet tonen: is bereid om alles aan te pakken; is niet tevreden met een gemiddelde prestatie; stopt pas als het werk klaar is; neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk. Oog voor detail / Nauwgezet: is grondig, controleert de eigen werkzaamheden; is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden; werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit. Stressbestendig: blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig; herstelt snel na tegenslag of teleurstelling; blijft ook onder druk doelgericht werken. Actief leren: laat zien de eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten te kennen; staat open voor feedback, leert van fouten; wil zich constant verbeteren en bekwamen

Wat biedt het bedrijf?

Café Sjiek biedt de student een horecaervaring op Champions League niveau. Een gezellig team en elke dag gevarieerd werk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder