Kok

Les Trois Seaux Leerling kok

Als leerling kok ben je inzetbaar in de keuken van ons restaurant. Onder leiding van je leermeester of direct leidinggevende bereidt je in onze keuken gerechten volgens recept en planning. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van ingrediƫnten op onder andere versheid en houdbaarheid. Je bereidt gerechten, bewaakt/controleert producten op gaarheid, smaak en kleur. Tot slot ben je creatief en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

liefde voor het vak

Wat biedt het bedrijf?

leerplek in een unieke omgeving met alle mooie producten uit de zee

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder