Kok

Eetcafe Ceramique Geen gebakkenlucht.

Je werk op alle openingsdagen, donderdag tot en met zondag, van 14 uur tot 23 uur. Van 17 tot 17.30 uur zitten we aan tafel en genieten we van ons eigen bereid warm eten. Werknemer gaat leren of hij geschikt is voor het vak van kok/zw kok.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werknemer beschikt de vaardigheid dat hij zichzelf kan zijn en blijven. Wij zijn van: hoe beter de input, hoe beter de output. Na verloop van tijd beschikt student inzicht en overzicht, dat broodnodig is om door te groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de werknemer de mogelijkheid om oprecht te kunnen zeggen dat ie een kok en of zelfstandig werkend kok is. Wij bieden werk en opleiding in een klein hecht familiair team. Verder de mogelijkheid om je eigen initiatief te nemen .

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder