Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Cafe Sjiek

Café Sjiek als leerbedrijf Ben jij een aanstormend talent dat meer wil dan alleen maar in een restaurant uien schoon maken of glazen spoelen? Café Sjiek biedt je veel meer. Een superplek. Leuke collega's. Goede arbeidsvoorwaarden. Maar wij willen als leerbedrijf vooral laten zien dat je als eetcafé ook een goede leerschool kan zijn. Onze leermeesters zijn gekwalificeerd met de benodigde diploma’s, zodat alle leerlingen goed begeleid worden en in een prettige werksfeer terecht komen. Gedrevenheid en enthousiasme zijn de voornaamste eigenschappen die wij aan jou vragen. Past dit idee bij je, stuur ons dan een motivatie en CV per mail info@cafesjiek.nl. We maken graag kennis met potentieel talent

Naar wie zijn wij op zoek?

Ga jij ook voor de Champions League! Ben jij gastgericht, loop jij nooit met lege handen en ben je een teamplayer! Dan zien we je graag binnenlopen bij café Sjiek al bijna 40 jaar een begrip in Maastricht en ver daarbuiten!

Wat biedt het bedrijf?

Café Sjiek biedt de student een horecaervaring op Champions League niveau. Een gezellig team en elke dag gevarieerd werk.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder