Medewerker productietechniek

Dijkstaal B.V. Leerplaats voor een enthousiaste constructiebankwerker (to be)

De werknemer gaat leren om staalconstructies samen te stellen. Dus om vanaf tekening de juiste onderdelen op de juiste plaats te zetten en onderdeel af te lassen. Soms zijn er extra bewerkingen nodig zoals buigen & boren. Ook die werkzaamheden kunnen geleerd worden. Je werkt in een productieomgeving met zo'n 12 collega's. Zij staan achter machinestraten, stellen onderdelen samen en lassen ze af. Als je op onze website kijkt, kun je een goed beeld krijgen van ons bedrijf. De eindproducten worden door de monteurs op locatie in elkaar gezet. En dan kan het zo maar zijn dat jij hebt meegebouwd aan het onderhoudsgebouw van de nieuwe tunnel bij Vlaardingen, of een restaurant in Schiedam. Hoe gaaf als je daar dan weer langs komt?

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet technisch inzicht hebben en een beetje doorzettingsvermogen. Je moet goed de tekening lezen. Sommige tekeningen zijn vrij makkelijk, maar het kan behoorlijk ingewikkeld worden. Natuurlijk helpen we je daarbij. Ook is het slim om eerst goed na te denken over wat je allemaal nodig hebt. Verder is het belangrijk dat je er zin in hebt!

Wat biedt het bedrijf?

Dijkstaal is een fijn familiebedrijf waar je gezien en gehoord wordt. We hebben recent de kantine verbouwd, dus dat is een fijne plek geworden om te lunchen. De groep is heel divers en blij met elkaar, en hopelijk jij ook! Verder werken wij met moderne machines en tablets, dus daar kun jij vast goed mee overweg.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

Video Link

lees verder