Medewerker productietechniek

Laserij Laserij produceert sinds 2020 halffabricaten voor metaalverwerkende bedrijven. Dit doen wij met een plaatlaser, een buislaser en een geavanceerde kantbank. Kom jij ons team versterken?

Je bedient onder begeleiding van onze stagebegeleiding Ivan, de lasersnijmachine op basis van de aangeleverde snijprogramma's. Je kijkt op alles klopt, kiest de juiste plaat (materiaal, maat en dikte), kiest de juiste nesting en start de machine. Heeft de order na het snijden nog een bewerking nodig? Dat kan zijn afbramen en/of zetten. Dan mag je daarmee aan de slag. Bij de kantbank staat Jarek voor je klaar. Maak uiteindelijk de order compleet en zet het klaar voor de klant....op naar de volgende order!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij leergierig en sta jij open voor instructies, tips en suggesties? Ben jij secuur en lever jij je werk tiptop af? Ben jij collegiaal en werk je graag met een leuk, gezellig en internationaal team? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wat biedt het bedrijf?

Ben je klaar met je opleiding en zoek je een baan? Kom gerust langs voor een praatje en we kijken of we een plekje beschikbaar hebben in ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder