Manager / ondernemer horeca

Buitengewoon De Bosrand Fantastische stageplaats aangeboden in Lage Vuursche - Hilversum - Soest

Wij zijn op zoek naar: Een zeer leergierige persoon die gedreven wordt door ambitie. Een teamspeler, doorzetter en ook flexibel wanneer nodig. Iemand die stressbestendig is en georganiseerd kan werken. De mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf als medewerker.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is enorm leergierig. De student is ambitieus en beschikt over veel zelfdiscipline. De student wordt gedreven door ambitie. De student kan goed samenwerken en is sociaal ingesteld. De student heeft veel doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit medewerkers die iedere dag veel energie met zich mee brengen, altijd verzorgd in hun werk zijn en buitengewoon vriendelijk zijn voor onze gasten. Wij bieden een bijzondere werkomgeving; "Werken bij de Vrienden van de Keukentafel" Elk kwartaal hebben wij een ander thema waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de volgende thema's Vriendelijk, Energiek en Relaxed Wij bieden een intensieve begeleiding door leermeesters en/of bedrijfsleiders. Wij willen jou vanaf het 1e moment op een andere manier naar ons restaurant laten kijken; door de ogen van onze bedrijfsleider maar ook bedrijfsmatig. Elke medewerker mag aan het eind van zijn stage blijven werken. . Ook zijn er studenten doorgegroeid naar andere restaurants. (Bruis Blaricum/ Restaurant De Bosrand Lage Vuursche)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder