Meewerkend horeca ondernemer

Roompot Beach Resort Stage lopen op een vakantiepark?

Tijdens jouw stage ga je meedraaien in de horeca op een Roompot vakantiepark. Tijdens jouw stage ga je meedraaien in de bediening, bar, keuken en eventuele andere outlets van de horeca. Naast het operationeel meewerken assisteer jij de horecamanager met de diverse werkzaamheden op managementniveau zoals de planningen, bestellingen en organisatie. We hebben stagemogelijkheden op bijna ieder Roompot vakantiepark! Uiteraard kijken we graag samen met jou waar jij het liefste stage wil lopen en wat er mogelijk is met jouw stageperiode. Ook ontvang je €500 stagevergoeding op jouw rekening iedere maand en kan jij in onze talentpool komen!

Wat biedt het bedrijf?

€500,- op jouw rekening iedere maand; Gratis overnachten met andere studenten in onze stagehuizen als je dat wil; Reiskostenvergoeding (als je geen studenten OV hebt); Eén vakantiedag per maand dat je stage loopt; Talentpool om benaderd te worden voor een baan na je stage; Nieuwe vriend(inn)en met dezelfde passie voor toerisme; Personeelspas met leuke voordelen (kortingen en/of gratis gebruik van faciliteiten zoals zwembad, bowling en wellness).

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Video Link

lees verder