Meewerkend horeca ondernemer

De Werf Veere Kampioen in opleiden

Je komt in een bedrijf met een heel goed leerklimaat. Op dit moment lopen er 8 studenten een leertraject in diverse opleidingsvormen. Praktijkroute (scalda ), participatielap ( orionis en scalda), Leidingevende BBL zelfstandigwerkend kok of bediening. Wij horen donderdag 12 januari of wij de titel BESTE LEERBEDRIJF HORECA 2023 mogen voeren. Iig is een derde plaats zeker. Dit wil zeggen, dat de jury onder de indruk is van ons opleidingsniveau. De taken die je gaat uitvoeren, passen bij je opleidingspakket, maar wij zijn een bedrijf, die je activeert om nog meer te doen. Over oplossingen of kansen nadenkt. Bijna elke week een gesprek met je begeleider.. Je werkt gewoon op de werkvloer, met persoonlijke aandacht, en ruimte om je taken en opdrachten goed uit te voeren. Met het salaris wat je krijgt, wat meer is dan de vergoeding die ervoor staat, hopen wij dat er een mooie samenwerking ontstaat. Wij zijn een familie en staan voor elkaar klaar. Kom jij ook?

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over de juiste communicatievaardigheden. Bent aardig en gastvrij. Met je verzorgde uiterlijk, maak jij iedereen blij.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooi bedrijf om te groeien en te leren. Hebben wij een goeie klik en pas jij in ons bedrijf, dan zijn de doorgroeimogelijkheden en/of een vaste aanstelling zeker aanwezig

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder