Zelfstandig werkend kok

Grand Cafe Staal Werken in het leukste Grand Café van Gemeente Velsen?

We starten de werkdag om 10:45 uur met een gezamenlijk bakje koffie; daarna knallen tijdens de lunch waarbij je al op kort termijn je eigen partie kan/mag draaien. Hoe gaaf is dat? Daarna een gezamenlijke koffie om 15:00 uur waarna MEP gemaakt wordt voor de avond. Ons Grand Cafe is elke dag druk waardoor je je nooit verveeld en de dag voorbij vliegt. Omstreeks 22:00 uur sluiten we de dag af met een koud drankje. Het keukenteam bestaat uit een gezellige groep jonge koks, die elk op hoog niveau gewerkt hebben. Dus voldoende kennis in huis om van jou een top-kok te maken. Zien we je snel op gesprek?

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een gezonde dosis humor maar weet ook de handen uit de mouwen te steken als het druk is. Maar ziet ook het werk als het soms minder druk is. Werken in een jong en dynamisch team waar gezelligheid de boventoon voert!

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Sowieso een gezellig team waarbij wij geen onderscheid maken tussen de witte en zwarte brigade; we zijn een hecht team die alles voor elkaar over heeft. Ook buiten het werk gaan we vaak samen op pad. Doorgroeimogelijkheden zijn er alom en daarnaast heb je na de leerlingschap direct recht op een vaste aanstelling met een fijn salaris boven CAO. Hoe leuk is dat?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder