Zelfstandig werkend kok

De Engel Houten Zelfstandig werkend kok

Er is een leerplaats beschikbaar voor een half jaar of voor een jaar. Ben jij diegene die ons team wilt komen versterken? Ben jij enthousiast, leergierig en houd je wel van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij maakt deel uit van ons keukenteam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor lunch en diner in ons restaurant maar zorgen jullie ook voor de culinaire beleving voor feesten en partijen tot wel 400 personen. Ben je gefocust op kwaliteit en versheid van de producten en wil je daarin doorgroeien? Heb jij oog voor detail en wil je leren hoe je meer verantwoordelijkheid kunt dragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, gemotiveerd en je wilt graag meer leren over dit vakgebied.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne en veilige werkplek, een gezellig en jong team, kans op een baan na je stage en je leert wat het vak inhoudt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder