Zelfstandig werkend kok

Restaurant 't Wapen van Bunnik Samen (over) koken

Je werkt en leert in een vakkundig keukenteam waar werkelijk alle facetten van het koken, kooktechnieken, opmaak, bereiden, bestellen aan bod komen. Verse vis, geschoten wild uit eigen jachtveld zorgen voor mooie leermomenten. Samen zorgen dat je een super leuk jaar krijgt en heel veel leert.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wees jezelf en sta open voor al het moois wat er inde keuken en op de werkvloer gebeurt (niveau 2-3-4)

Wat biedt het bedrijf?

Een mooi horecabedrijf wat al meer dan 100 jaar bestaat. Zeer gevarieerd van gebak tot lunch en van high tea tot een diner. Chef table, wilddiner, speciale avonden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder