Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Terlago Ontwikkel jezelf naar een hoger niveau

Als gastheer/gastvrouw zorg jij samen met je team voor optimale gastvrijheid en kwaliteit. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit, zodat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je bent verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden in ons restaurant en terras.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je bent enthousiast, flexibel en gemotiveerd. * Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor aandacht. * Je bent gastvrij en je vindt het belangrijk dat onze gasten een fantastische beleving hebben. * Je weet van aanpakken, denkt in oplossingen en je bent stressbestendig.

Wat biedt het bedrijf?

* Een sfeervolle en sociale werkomgeving waar respectvol met elkaar omgegaan wordt. * Afwisselende en uitdagende werkzaamheden. * Mogelijkheden tot een oproep, parttime of fulltime contract.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder