Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant de Echoput Werken en leren in een culinair hotel

Bij hotel de Echoput zijn er vele mogelijkheden om een stage, BBL of BOL uit te voeren. Wij geloven er in dat elke student anders is en dus ook iets anders wil leren. Dit bied ons de kans om voor elke student een persoonlijke leerweg te bieden. We willen heel graag horen wat jij wil leren en hoe wij jou kunnen helpen om dit te bereiken. Iedereen is van harte welkom om eens te komen praten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar positief ingestelde leerlingen die ambitieuze doelen voor zichzelf durven te stellen.

Wat biedt het bedrijf?

De Echoput is een familiebedrijf die gelooft in duurzame relaties. Wij kijken altijd naar de lange termijn en zullen een leerling of stagiair(e) nooit als zodanig beschouwen. Als de werkrelatie bevalt vinden wij het altijd interessant om te kijken naar een toekomstige samenwerking.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder