Manager / ondernemer horeca

Restaurant 56

De dag begint met het openen en strak zetten van het restaurant om de eerste gasten te ontvangen. Dagelijks draai je mee tijdens de lunch en het diner. Gerechten naar tafel lopen, dranken klaarmaken achter de bar en bestellingen opnemen. Voor deze specifieke opleiding zullen we je meenemen met het ontwikkelen en vernieuwen van de kaart en cocktails. Ook ben je bij afspraken met leveranciers om zo het beste beeld te krijgen van wat wij doen. Op dagelijkse basis loop je vooral mee en heb je de verantwoordelijkheid over een aantal tafels. Daarnaast willen we je meenemen met het maken van roosters en het in kaart brengen van de financiƫle status van het bedrijf. Ook maken we graag samen een plan om je persoonlijke doelen te behalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een spontane, vrolijke persoonlijkheid. Iemand die oog voor detail heeft en passie uitstraalt naar onze gasten. Wij willen de liefde voor werken in de horeca terug brengen. Ook zijn we op zoek naar iemand met veel creativiteit en iemand die zichzelf wil ontwikkelen. Wij geven je ook veel ruimte om dit te doen door eigen inbreng en samen te kijken naar de volgende stap binnen ons bedrijf en je persoonlijke groei.

Wat biedt het bedrijf?

Een nieuw restaurant in het centrum van Ugchelen, geopend door vader en dochter met een gedeelde passie. Wij willen innovatie koppelen aan traditie en een plek creƫren waar gezelligheid en gastvrijheid voorop staat. Door de ervaring die wij samen hebben in verschillende tijdperken kun je bij ons echt alles leren. Wij willen bijdragen aan jou loopbaan en ontwikkeling. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en wij begeleiden iedere leerling in wat hij/ zij nodig heeft. Ook is er mogelijkheid om bij ons te blijven werken onder een vast contract en door te groeien in hogere functies.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder