Manager / ondernemer horeca

Your Coffee Klaar om die ene uitdaging daadwerkelijk in praktijk te brengen? Bouw nu je eigen toko samen met ons

De student wordt de rechterhand van de bedrijfsleider en de eigenaar van Your Coffee. Your Coffee ontwikkelt zich momenteel zeer snel en er liggen 2 ambitieuze concepten op de plank. De student krijgt de mogelijkheid om zijn of haar kennis, aan de hand van de opstartfase, te verbreden. De bedrijfsleider of ondernemer zullen hem/haar in het proces mee nemen. De 2 te ontwikkelen concepten zijn: 1) Your Coffee op locatie (Your Coffee on Wheels) oftewel een foodtruck concept 2) Your Coffee Gijsbrecht heeft haar deuren medio 2022 geopend. Dit kleinere zusje zit midden in haar opstartfase waar veel ruimte is tot finetunen, ontwikkeling en procesbewaking. Kortom, een flinke uitdaging op management niveau voor Your Coffee en een potentiƫle student.

Naar wie zijn wij op zoek?

De volgende vaardigheden zijn gewenst: 1) oog voor detail 2) creativiteit 3) stress en deadline besteding 4) gebruik diverse software programma's 5) out of the box denken 6) hands-on mentaliteit 7) ambitieus

Wat biedt het bedrijf?

Your Coffee is een familie en in het verleden zijn er veel vriendschappen ontstaan, onderling en met onze gasten. Voor de beide concepten zijn we op zoek naar een kandidaat die zijn of haar passie hierin denkt te vinden en een trekkersrol ambieert. Mogelijk kan dit na de stage of het leerjaar leiden tot een vruchtbare samenwerking.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder