Leidinggevende keuken

Market Hotel Groningen B.V. Stage in de keuken

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Volg jij op dit moment een opleiding waar gastvrijheid centraal staat? Heb jij passie voor de horeca? En lijkt het jou interessant om in ons splinternieuwe hotel aan de grote markt aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stage lopen in de keuken is heel divers, naast het restaurant hebben wij namelijk ook Bakkerij Westers, een dakterras, de banqueting afdeling en room service! Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega in The Market Hotel in Groningen? Let’s embark on a new adventure!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een relevante gastgerichte MBO opleiding. • Onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem, flexibiliteit staat bij jou voorop! • Enthousiasme en leergierigheid • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je! • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit. • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren! • Je hebt een flexibele instelling en bent beschikbaar tussen 09.30 uur en 18.00 uur. • We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk! • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat biedt het bedrijf?

• Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. • Duurzame bedrijfskleding verstrekt door de werkgever, ontworpen door het fashionlabel By Rockland | HACKED by.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder