Kok

Hutten Brightlands Leerling Kok bij Brightlands Chemelot Campus Geleen (BBL)

Op bedrijventerrein Chemelot in Geleen verzorgt Hutten de bedrijfscatering bij Brightlands. Je werkt in een klein en hecht team en samen leveren jullie dagelijks weer de beste service aan jullie gasten. Bedrijfscatering klink stoffig, maar we laten je graag zien dat dat niet zo is! We hebben een gedreven team van collega's en we zetten dagelijks de mooiste, gezondste en lekkerste gerechten voor onze gasten neer. Kwaliteit van dienstverlening en de beste performance in gastvrijheid zijn onze belangrijkste doelstellingen. Dit betekent ook dat wij culinair op de top van ons kunnen moeten presteren. We doen dit door een divers aanbod van gerechten (salades, soepen, broodjes, warme maaltijden), waarmee we onze gasten dagelijks verrassen. Jij gaat aan de gang met de (voor)bereiding van de gerechten, je ondersteunt de chef en de andere koks waar nodig, je geeft jouw culinaire (ongezouten ;)) mening over onze dienstverlening en je denkt mee over onze gerechten en de menu's die we serveren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een echte samenwerker; Je wilt je verder ontwikkelen op culinair gebied; Je volgt een koksopleiding (niveau 2, 3 4).

Wat biedt het bedrijf?

Een leerling salaris tussen € 1.547 en € 2.068 (afhankelijk van je leeftijd en op basis van fulltime); Vol op ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw kwaliteiten te ontplooien; Je komt te werken in een organisatie die overkookt van de culinaire kennis! Leerplek voor 24 - 40 uur per week (afhankelijk van wat jij wilt); Jouw stage start wanneer dat jou uitkomt!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder