Kok

Steakhouse Erm B.V. Steek iets op bij Steakhouse Route 34

De leerling zal volledig mee draaien in ons enthousiast team! 's Middags wordt de mise en place gedraaid voor het diner in de avond. In de avond draai je het diner gewoon mee. Onze keuken bestaat uit 3 afdelingen, de koude kant, de warme kant en de grill kant. Wij zullen je stap voor stap begeleiden binnen de verschillende afdelingen die onze keuken kent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerling leergierig is en goed binnen het team past! Schoon, netjes en hygiƫnisch werken hoort binnen ons vak. Andere vaardigheden leren wij je met veel liefde!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zorgen dat de leerling serieus begeleidt wordt , als tegenprestatie verwachten wij een leerling die ook graag wat wil leren. Bij een goede klik kunnen wij altijd kijken of er doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie zijn.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder