Manager / ondernemer horeca

U Parkhotel

De student gaat stage lopen op onze Front Office afdeling. Tijdens je dienst help je gasten bij het inchecken, vertel je welke plekken in Twente ze echt niet mogen overslaan en vraag je of je een tafel in ons sfeervolle restaurant voor ze mag reserveren. Tussendoor krijg je een telefoontje van een gast die graag een kamer wil reserveren. Geen probleem, dat regel jij! De volgende gasten checken uit bij de Front Office en jij vraagt natuurlijk hoe ze het verblijf hebben ervaren. Tevreden gasten verlaten ons hotel. Daar doe je het voor! De volgende dag help je mee bij het ontbijt. Je zorgt ervoor dat al onze gasten optimaal genieten van ons heerlijk ontbijtbuffet. Ondertussen bereid je een lekkere cappuccino voor andere gasten, maak je de tafels schoon en zorg je ervoor dat de ontbijtruimte er weer tiptop in orde uitziet. Ondertussen ontvang je de gasten die zich melden voor een bijeenkomst in een van onze vergaderzalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Commerciële instelling met goede sales capaciteiten Kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré Daadkrachtig en flexibel met groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden op de afdeling Front office alsmede meeting & events

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder