Manager / ondernemer horeca

Bij Jacob, eten, drinken, slapen Bij Jacob zoeken we een nieuwe held!

Bij Jacob krijg je veel vrijheid om jouw interesse en kwaliteiten te gebruiken om van ons nieuwe restaurant een mooi lopende zaak te maken! Je krijgt te maken met alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant en wordt uitgedaagd mee te denken over de organisatorische kant op de vloer. Wij zijn naast een restaurant ook hotel, uiteraard nemen we je ook mee in de dagelijkse werkzaamheden die hier bij komen kijken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zien graag collega's die zich makkelijk bewegen tussen gasten en graag een praatje maken. Wij staan voor de juiste aandacht voor onze gasten en je weet op een correcte manier de gast het naar zijn of haar zin te maken. Je bent geïnteresseerd in onze producten en hebt er geen moeite mee informatief te zijn aan tafel of vragen te stellen aan onze chef als er iets onduidelijk is. Als beginnend bedrijf is er voor ons nog veel te ontdekken en jij hebt er geen moeite mee dat niet alles vastomlijnd is, jij bent flexibel en snapt ook dat nog niet alles in beton gegoten is. Dit zie je juist als uitdaging en denkt graag mee als daar om gevraagd wordt! Onder onze collega's heerst er een hele relaxte en gezellige sfeer. We weten de sociale momenten goed af te wisselen met de professionele verwachtingen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een mooie plek waarin iedereen gehoord wordt en gezien. Daarnaast verwachten wij van onze collega's ook dat je zelf vragen stelt en interesse toont. Ons team is niet enorm groot, dus goede communicatie is een must. De leeftijden lopen erg uiteen en dit gaat ontzettend goed, we zijn echt een team!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder