Meewerkend horeca ondernemer

Hotel De Kastanjefabriek Enthousiaste stagiares voor binnen ons mooie hotel & restaurant gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke stage binnen een groeiend bedrijf? Dit hotel in de Achterhoek is steeds meer aan het uitbreiden en een uitstekende plek om te laten zien wat jij in je hebt! Bij ons is er altijd wat te doen, van frontoffice werkzaamheden tot het ontbijt verzorgen en van het bedienen van gasten en tot het schoonmaken van kamers en helpen in de keuken. Tevens bieden wij uitgebreide doorgroei mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, maar ook zeker van een praatje met collega's houdt en waar we fijn mee kunnen samen werken. Ook vinden we het fijn als je zelfverzekerd bent en een vlotte babbel hebt. Uiteraard zijn we op zoek naar iemand die leergierig en nieuwsgierig is en een pro-actieve houding aanneemt.

Wat biedt het bedrijf?

Dit hotel in de Achterhoek is steeds meer aan het uitbreiden en een uitstekende plek om te laten zien wat jij in je hebt! Wij zijn een klein hotel met 28 kamers en willen jou de kans bieden om te ervaren hoe het is om een (klein) hotel en restaurant te runnen. Wij zijn een jong en hecht team en houden van plezier maken. Onze visie is, een gelukkig team is een gelukkige gast. Wij zijn flexibel in start en einddatums dus neem gerust contact op over de mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder