Proeflokaal01 Enthousiaste leerling
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en creatieve leerling kok. • Als leerling kok ondersteun jij het keukenteam • Jij helpt bij het bereiden van gerechten. Dit is belangrijk voor jouw zelfontwikkeling • Jij zorgt voor de uitgifte van gerechten • Jij houdt samen met het keukenteam de voorraad en bestellingen bij
Naar wie zijn wij op zoek?
• Als leerling kok BOL of BBL volg je een relevante opleiding. Hierdoor beschik je al over voorkennis • Jij hebt al kennis van HACCP • Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden • Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie en houdt er van om actief bezig te zijn
Wat biedt het bedrijf?
• Wij bieden jou een fijne werkplek in een dynamisch team • Ruimte om te verdiepen in praktijkopdrachten • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat