Kok

Jut en Jul Gastrobar Jut&Jul | Gastrobar --> ken jij onze legendarische personeelsuitjes al?

Bij ons ga je meedraaien in onze nieuwe zaak. We zijn een grote zaak me een gezellig en hardwerkend team. Sta je in de keuken? Chefkok Roy ( 35 jr ) leert je de kneepjes van het vak! Sta je in de bediening? Eigenaren Roel en Laura ( 33 en 32 jr ) leren je samen met het team hoe wij het doen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ga je samen met ons aan de slag? Ligt je kennis al hoog of juist helemaal niet? Onze zaak is groot genoeg om voor iedereen een plekje te vinden wat bij je past!

Wat biedt het bedrijf?

Heb je al eens gehoord van onze legendarische personeelsuitjes? Bij Jut&Jul kom je thuis, zijn we niet alleen je werk maar ook je familie! Wat kun je van ons verwachten? • Een keuken waar je kokshanden van beginnen te jeuken • De lekkerste personeelsmaaltijden • Natuurlijk sluiten we de dag samen gezellig af met een drankje • Ruimte voor ontwikkeling door training of opleiding op onze kosten • Het gezelligste terras van Deurne! • Een goed en groeiend salaris

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder