Zelfstandig werkend kok

Restaurant Grand Cafe `t Boterhuis Mooie werkplek in een gezellig team!

Elke dag in ons mooie horecabedrijf is bijzonder. Geen enkele dag is dezelfde. Met aandacht en liefde verwennen wij samen met ons team onze gasten. Pure, verse producten staan centraal. Waar mogelijk wordt alles huisgemaakt of in samenwerking met andere lokale ondernemers. Het Boterhuis heeft 4 verschillende ruimtes met elk een andere maar even gezellige sfeer. Hierdoor krijg je genoeg variatie in je werk. We hechten veel belang aan een leuke en gezellige sfeer. Open communicatie is hierbij een must. Je komt terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving waarin eigen inbreng erg wordt gewaardeerd. Ons team bestaat uit een groep creatieve mensen met liefde en passie voor eten en drinken. Wij zoeken nieuwe collega’s binnen ons team, werken bij het Boterhuis is goed te combineren met een studie omdat wij werken met een flexibelrooster. Heb je het druk met je studie dan werk je niet of minder en heb je het even rustig dan kan je lekker veel werken en geld verdienen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van jou: Een commerciële instelling, affiniteit met hospitality, empathisch vermogen, humor, geschiktheid om in een team te functioneren.

Wat biedt het bedrijf?

Zowel vooraf gaand aan het leerjaar als na het leerjaar de mogelijkheid om bij ons te werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder