Kok

Boutique Hotel Texel B.V. Proef het eiland - Er is plek voor gepassioneerde smaakmakers

Taste the passion and feel at home! Restaurant Gusta zoekt kok. Onderdeel van de dutch cuisine, bij ons word veel gebruik gemaakt van locale texelse eerlijke producten. Met teelt van eigen boerderij. Taken uit het leerboek: Bereidt gerechten Beheert keukenvoorraden Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken Geeft leiding en voert beheerstaken uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij : Gedreven in school & stage Leergierig en ambitieus Een teamplayer die het samenwerken en het uiteindelijkdoel hoger heeft staan dan rolverdeling. Verder kijken dan alleen de opdrachten die je vanuit school en de chef mee krijgt Mouwen opstropen en lekker aan het werk met een grote glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

Leuke socials & benefits, kortingen en excursies Overzichtelijke roosters & werktijden. Gezien de omvang van ons team kunnen wij heel flexibel zijn. Wil je flexibele werk/stagedagen en tijden of liever werken in een vast rooster? Onze (basis)roosters zijn minimaal 2 maanden vooruit bekend. En je kunt zelf je werkdagen ruilen, in/aanvullen indien je dat wilt. In het seizoen op vakantie of een extra dagje vrij? Waarom niet? Ondanks de verschillende seizoenen en daaraan gerelateerde drukte, zijn er geen restricties in opname van vakanties of extra vrije dagen. Fijne, jonge, out of the box denkende collega's van alle leeftijden en achtergronden. Een stabiele goed georganiseerde, moderne werkomgeving. Ben je niet woonachtig op Texel. Er is woonruimte in overleg beschikbaar. Zo kun je Wonen, Werken & Leren. Volg je de opleiding tot kok nog niet maar lijkt het je leuk? Kijk dan eens op www.texelacademy.nl en sluit je via ons aan om een versneld koks diploma te behalen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder