Zelfstandig werkend kok

La Vie Catering/Pura Catering Ben jij die leuke leerling zelfstandig werkend kok niveau 3 die wij zoeken?

Hey toekomstige kok! Heb jij zin om je skills te gaan ontwikkelen? Bij Adcgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle zelfstandig werkend kok in opleiding niveau 3. Wil jij meewerken binnen een veelzijdige cateringorganisatie? En vind je het leuk om binnen alle facetten in de keuken ingezet te worden? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! DIT GA JE DOEN • Assisteren bij het maken van salades, soepen, broodjes of wraps. • Het team van LaVie Catering ondersteunen tijdens partijen. (bereiden en doorgeven van de gerechten op locatie). • Zelfstandig plannen en werken. • Je gaat kennis maken met onze processen in food ontwikkeling, en ons assisteren bij het maken en aanpassen van recepturen. • Het bewaken van de kwaliteit van producten tijdens het produceren. • Het naleven van de regelgeving omtrent hygiëne. • Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. • Uiteraard is er naast deze werkzaamheden, ook ruimte om aan je stageopdrachten of onderzoek te werken!

Naar wie zijn wij op zoek?

JOUW INGREDIENTEN • Je bent een enthousiaste en talentvolle aankomend zelfstandig werkend kok, die het beste uit zichzelf weet te halen. • Je hebt de ambitie om in de toekomst door te groeien. • Je kunt goed rekenen en omgaan met recepturen. • Je hebt een positieve, creatieve en leergierige instelling en je weet van aanpakken. • Je hebt oog voor detail en werkprocessen. • Bij voorkeur heb je ervaring in de keuken.

Wat biedt het bedrijf?

ONS RECEPT • Je krijgt een leerlingenvergoeding op basis van leeftijd! • Een leerzame stageplaats, waarbij je eigen verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. • We leren ook graag van jou! Wij staan open om jouw kennis en kunnen toe te passen. • Een warm welkom in een gezellig en enthousiast team. • Een gemotiveerd team die jou graag begeleid tijdens je stage. • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten onze keuken. • Afwisselende werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is. • Gunstige werktijden, voornamelijk overdag. • Op vrijdagen vinden we het leuk om de week af te sluiten met een VriMiBo. • Een fijne korting op ons lunch assortiment vanuit onze eigen bedrijWat bieden wij jou?:

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder