Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Johanna's Hof Meewerkend horeca ondernemer bij de mooiste locatie van Noord Holland

Je bent verantwoordelijk voor het behouden van een overzichtelijke en gestroomlijnde bedrijfsvoering, waarbij je nauwlettend toezicht houdt op de dagelijkse gang van zaken. Dit omvat het coördineren van taken, het monitoren van de voorraad en het waarborgen van een efficiënte werkomgeving. Gastvrijheid vormt de kern van deze rol, waarbij je actief betrokken bent bij het verwelkomen van gasten en het garanderen van een uitmuntende gastervaring.. Door regelmatige kwaliteitscontroles uit te voeren en te streven naar voortdurende verbetering, zorg je ervoor dat de verwachtingen van gasten altijd worden overtroffen. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve social media-strategieën, die gericht zijn op het vergroten van de naamsbekendheid van Johhof en het stimuleren van betrokkenheid van de klanten. Door je uitstekende leiderschapsvaardigheden, scherp oog voor detail en passie voor gastvrijheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leiderschap, gastvrijheid, organisatie.

Wat biedt het bedrijf?

Een kans op vaste aanstelling, doorgroei mogelijkheden een mooi salaris en prettige werkomstandig heden in een mooi familie bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder