Zelfstandig werkend kok

Bistrôt Chapeau Een leuke en uitdagende werkomgeving voor leerlingen met passie voor de keuken

Bij Bistrot Chapeau werken we in een klein team waarbij de leerling met alle facetten van het vak in aanraking komt. Leermeester Nicky Quarz (1982) werkte op het allerhoogste niveau, als sous-chef onder Jonnie Boer bij De Librije. Hij heeft een schat aan kennis en ervaring die hij graag overbrengt op jonge enthousiaste mensen die het koksvak serieus nemen. Geen eenzijdige opdrachten maar een leerzame stage in een luxe en gezellig restaurant met een uitstekende keuken. Het restaurant is 6 dagen per week geopend voor lunch en diner. De keuken laat zich het best omschrijven als Franse Bistro 2.0; Klassieke Franse gerechten, maar dan perfect uitgevoerd en gepresenteerd in een eigentijdse versie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de leerling inzet en enthousiasme voor het mooie horeca-vak. Wij doen ons werk met passie en dragen dat graag over. Een leerling die zijn opleiding serieus neemt en in de praktijk alles wil leren is van harte welkom in de keuken van Bistrot Chapeau

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een plezierige werkomgeving in een klein team van jonge enthousiaste mensen. Salaris conform CAO met mogelijkheden tot extra beloning. Kom je van buiten Blaricum dan is een bijdrage in de reiskosten bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder