Medewerker ICT support

Rijn IJssel - Stafdienst IM & IT Medewerker ICT support

Als stagiair(e) kom je terecht bij team IT van Rijn IJssel. Jouw werkzaamheden tijdens de stage liggen op het vlak van gebruikersondersteuning. Onze gebruikers zijn docenten, medewerkers van de ondersteunende diensten én studenten. Het is de intentie stagiairs in een informele omgeving een zo gevarieerd mogelijk stageplek aan te bieden. Denk aan: Meewerken bij onze Helpdesk ICT: Telefonische ondersteuning (met TOPdesk en Teamviewer) én uit het bemensen van de ICT Servicebalie van de hoofdlocatie. Werkplekbeheer: ICT gerelateerde meldingen oppakken op één van onze ruim 20 Rijn IJssel locaties in Arnhem en omstreken. Locatiebeheer: Je ben het aanspreekpunt op één van onze Rijn IJssel A-locaties. Dat zijn grote locaties, zoals Kronenburgsingel 16 (Zorg & Welzijn). Medewerkers en studenten komen dan bij jouw op het ICT Servicepunt met een vraag of probleem. Overige werkzaamheden (o.a.): Inrichten laptops via Intune, inname, uitgifte en inventarisatie van IT-middelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Een proactieve houding - Het kunnen stellen van prioriteiten - Affiniteit met servicegericht klantcontact - Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands - Kennis van Windows 10 en Microsoft 365

Wat biedt het bedrijf?

De Stafdienst Informatiemanagement & IT is de interne ICT afdeling van Rijn IJssel. We zijn een interne afdeling die constant in ontwikkeling is. We kunnen je daarom een interessante en afwisselende stage aanbieden waarmee je veel praktijkervaring op doet. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele setting.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt meldingen af
  • B1-K2-W1 Neemt meldingen aan en registreert meldingen
  • B1-K2-W2 Lost meldingen op en escaleert meldingen

lees verder