Gastheer / -vrouw

Restaurant de Jonge Dikkert

Als medewerker bediening beleef je plezier in het verlenen van gastgerichte service op topniveau, om zorg te dragen voor tevreden gasten. Snelheid en service zijn jouw motto en je bent representatief en stressbestendig. In deze functie ben je gastheer/gastvrouw, het visitekaartje van het restaurant. Je bedient, ontvangt en placeert gasten. Het verzorgen van de mice en place, serveren van bestellingen en het afrekenen horen eveneens tot jouw takenpakket.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder