Zelfstandig werkend kok

Kragtwijk Catering Finest Food Wil jij overdag werken, een allround horeca ervaring opdoen en sta jij voor kwaliteit en teamwork, join our team!

Wij zijn een organisatie met verschillende top keukens met ieder zijn eigen insteek, ideaal om al je kookvaardigheden tot een hoog niveau te brengen. - Wij zijn de culinaire specialist in lunches, partijen en evenementen. - Wij zijn gecertificeerd in glutenvrij en halal en specialist in diverse allergenen. - Wij beschikken wij over een joodse koosjere keuken waarbij o.a. mooie ambachtelijke gerechten voor de luchtvaart worden bereid. - Wij hebben een eigen bakkerij waar brood en banket dagelijks de deur uit gaat. Alles wordt vers bereid! Je kunt hier veel leren. We werken met seizoensgebonden producten en natuurlijke ingrediƫnten. We staan voor kwaliteit!

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het belangrijk dat je als student leergierig bent. Dat je durft te koken en te experimenteren. Je plezier maakt en gemotiveerd bent om het koksvak te leren. Je samen met je leermeester je werk tot een hoger niveau brengt. Verantwoordelijkheid nemen en het tonen van initiatief zijn sleutelwoorden tot succes!

Wat biedt het bedrijf?

Onze organisatie heeft heel veel mogelijkheden om door te groeien. Zowel in de lengte (bijv. kok naar chef) als in de breedte (bijv. dieet, allergenen, specialisme) Wat ons uniek maakt is dat we verschillende keukens hebben: - luchtvaart waarbij processen en procedures belangrijk zijn - events waarbij we inspringen op trends - glutenvrij, allergenen, vegan, waarin het draait om kennis - een eigen restaurant in (Cruquius Amsterdam) voor de fijnproever Een super interessante leerplaats waarbij je verschillende kanten op kan. We willen je graag laten leren en je aan ons binden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder