Zelfstandig werkend kok

De Keuken Van B.V. Afwisselende stageplek voor het reizende restaurant De Maaltuin. Je werkt minimaal 3 dagen per week overdag in de productie keuken en 1 dag per week op een vette locatie in het land!

Koken op kastelen, paleizen, forten en botanische tuinen? Bij De Maaltuin kook je op unieke plekken in het land. In onze productiekeuken werk je over dag van 9 tot 17uur. Je bent bezig met het voorbereiden van een 5 gangen diner voor onze reizende restaurant DeMaaltuin. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan ga je 1 a 2 avonden per week mee naar locatie en help je met het meegeven van het diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent leergierig; Je laat zien dat je nog beter wordt in je vak. Jij bent sociaal; je kan goed samen werken met anderen en bent in voor een dolletje. Jij bent flexibel; Je vindt het niet erg om afwisselend te werken. Som overdag, soms in de avond of soms in het weekend. Jij voelt je verantwoordelijk voor je werk; je probeert er altijd het beste van te maken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons in de keuken; - Leer je nog beter te worden in je vak zoveel in productkennis als kooktechnieken; - Leer je enorm goed organiseren; - Werk je 2 a 3 dagen per week overdag van 9uur tot 17uur en 2/3 dagen per week op een vette locatie in het land; - Krijg je begeleiding van chefs met veel ervaring en leermeesterdiploma's; - Krijg je een salaris dat bij jou past; -Werk je in een gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder