Meewerkend horeca ondernemer

Javaanse Meisjes Werken met een sterren team!

kwaliteit van de service van de gasten kan waarborgen Andere aspecten die wij belangrijk vinden, omdat zij bijdragen aan een prettige ervaring voor onze gasten, zijn: te allen tijde aandacht hebben voor de gast, een snelle service, de kennis hebben en kunnen adviseren, attent zijn en bereid zijn om die extra stap voor de gast te zetten. Het is aan jou om het de gasten niet alleen naar hun zin te maken, maar om zelfs hun verwachtingen te overtreffen. Samen met jouw collega s weet jij geweldige service en kwaliteit te combineren om de gast die onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, leergierig verzorgd en verzorgend

Wat biedt het bedrijf?

• een dynamische, gevarieerde en boeiende baan binnen een jong bedrijf; • flexibele werkuren; • een professionele werkomgeving met als locatie het centrum van Alkmaar; • een bruisend team met leuke collega's; • een boven marktconform salaris. Kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder