Meewerkend horeca ondernemer

Brasserie de Zeezot Pas jij in ons zeeZOT team? Dan ben je vast heel gezellig, leuk & gastvrij... Laat je snel iets van je horen?

Je loopt mee met je collega in de dagelijkse gang van zaken. Je begint de dag met het openen van het restaurant, mise en place werkzaamheden. Er is veel kennis aanwezig in het bedrijf die we graag met jullie delen. We vinden het belangrijk dat jij aangeeft wat jouw leerdoelen zijn! Ook krijg je te maken met voorbereidende werkzaamheden zoals bestellingen, roosters maken, reserveringen aannemen en logisch indelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Spontaan Gevoel voor humor Vlotte babbel Gastvrij

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een mooie plaats in een gezellig en jong team. Het team kunnen we omschrijven als een hecht team. In de drukte gaan we er voor de volle 200 procent voor, maar buitenom de drukke uren is er altijd ruimte voor een grapje. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en een grote kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder