Kok

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill BLUE Wellnessboot in Mill Stap aan boord en ervaar de rust bij het meest bijzondere wellnessresort van Nederland.

Wat jij ons brengt: Onze gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, die jij volgens recept bereidt. Je neemt het voortouw bij de ontwikkeling van nieuwe menu’s die de gasten in het restaurant willen proeven. Nieuwe medewerkers en leerlingen zijn bij jou in goede handen. Jij deelt graag je kennis en ervaring. Natuurlijk houd je ook je werkomgeving schoon, zodat je elke dag weer snel aan de slag kunt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Waarom jij zelfstandig werkend kok wil worden: Koken is je lust en je leven. Je inspireert ook graag anderen/collega’s op dit gebied. In deze functie draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe medewerkers en leerlingen. Je hebt al ervaring in de horeca, maar wil graag nog meer leren. Wij investeren graag in persoonlijke ontwikkeling. Fletcher Hotels heeft ook veel doorgroeimogelijkheden. Jij bent de ideale zelfstandig werkend kok als je: - Verwachtingen wilt overtreffen. Gewoon goed is voor jou niet goed genoeg - Een scherp oog hebt voor voorraad. Bij jou raakt er nooit iets op - Niet gierig, maar wel (milieu)bewust bent. Voedselverspilling is zonde - Geen routinedier bent. Bij BLUE is geen dag hetzelfde

Wat biedt het bedrijf?

En daarnaast krijg je bij ons: ? BLUE is onderdeel van Fletcher; de grootste hotelketen van Nederland en wie weet binnenkort ook in het buitenland ? Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten ? Flexibele werkdagen en -tijden ? Uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega’s ? Korting op zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars ? Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onze Fletcher Academy ? Tot 70% kortingen op A-merken via de personeelsvoordeelwinkel ? En natuurlijk leuk Fletcher medewerkerstarief op onder andere overnachtingen in onze hotels, eten in onze restaurants, de Fletcher’s Cuvée collectie (wijnen) en de producten uit onze Fletcher Fanshop

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder