Meewerkend horeca ondernemer

Onder de Pannen, Terschelling

Café-restaurant Onder de Pannen op Terschelling is gevestigd in het dorp Midsland. Wij zijn dagelijks geopend, voor lunch, borrel en diner. Wij serveren het liefst zoveel mogelijk lokaal lekkers; van Terschellinger lam tot waddenkokkels, en van een eilander visproeverij tot een dessert met likeuren van Terschelling. Als je bij ons komt werken leer je zowel lunch als diner mee te draaien. Eerst de koude kant, daarna de warme kant. Wij serveren buiten de kaart om een verrassingsmenu van de chef. Heb je ideeën? Kom maar door! En wij beschikken over een flinke moestuin, waar je mee naartoe kunt. Om eens te helpen en te leren over de diverse groenten/kruiden die we er verbouwen. Heb je interesse of wil je meer info? Neem gerust contact op!

Naar wie zijn wij op zoek?

Team spirit, leergierig, respectvol & betrouwbaar

Wat biedt het bedrijf?

Bij Onder de Pannen kom je terecht in een gedreven, fijn & hecht team. Er worden regelmatig leuke (en leerzame) uitjes georganiseerd. Er is ruimte om door te groeien én er is kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder