Zelfstandig werkend kok

Brasserie Bie de groeve Kom werken aan je toekomst in een nieuw restaurant middenin het groen en zet elke dag iets lekkers op tafel

Brasserie Bie de groeve is een streekrestaurant waar nog echt gekookt wordt, veelal met streekproducten. Je werkt in een mooie nieuwe keuken in een klein team, dus alle facetten van het vak komen aan bod. Er heerst een gezellige open sfeer waarin hard werken gewaardeerd wordt! Fouten maken mag, want daar leer je van!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer Communicatief Stressbestendig Creatief

Wat biedt het bedrijf?

Als je je best doet, wordt dat gewaardeerd. Je deelt mee in de fooi. Het team is hecht en gezellig. Eten doen we veelal samen. Hier hoef je niet extra voor te betalen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder