Zelfstandig werkend kok

Spijshuys tapperij heer & meester Zoek jij een tweede familie om jou passie uit te voeren en te ontwikkelen? Meld je nu aan!

In de horeca is geen dag hetzelfde. Wij bieden met 4 horeca zaken verschillende concepten aan, waardoor iedere student zichzelf kan ontwikkelen, wat vind jij leuk, en hoe wil je doorgroeien. Details bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent positief, flexibel en collegiaal. Je wil op zoek gaan naar waar jou passie precies ligt in de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben een brede organisatie. Met 4 horecazaken. Hieraan gekoppeld hebben we functies in bijvoorbeeld: van de spoelkeuken tot leidinggevende, PR & marketing, evenementen en organiseren, uitgaan, zalencentrum en hotel. Kansen liggen voor het grijpen, pak jij deze kans?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder