Manager / ondernemer horeca

Proeverij De Open Keuken Per direct of per in het nieuwe schooljaar Unieke Stage Proeverij De Open Keuken Hilversum

Als stagiaire werk je volledig je mee in ons restaurant. Je wordt opgeleid middels de richtlijnen van jouw opleiding en ons trainingsplan waarin diverse facetten van horeca/restaurant worden doorlopen. Naast het leren opstarten en afsluiten van het restaurant. Wordt elk restaurant facet bloksgewijs behandeld: - Dankrunner/ Assistent gastheer/vrouw; het welkom heten van gasten, beheren van reserveringslijsten, informeren van gasten met betrekking tot specials, maar ook in een basis wijnadvies kunnen voorzien - Bar; het bereiden van diverse dranken als bijvoorbeeld frisdranken, eenvoudige cocktails, koffie's en bieren. - Pas; het uitserveren van diverse gerechten, het kunnen toelichten van de gerechten eventuele bijverkoop aan tafel - Opnemen; het inventariseren van de wensen van gasten, signaleren van bijzonderheden en stimuleren van bijverkoop Als leerling wordt je stapsgewijs opgeleid in ons Restaurant. Daarnaast werkt de leerling nauw samen met de bedrijfsleider.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is: - Enthousiast - De student is leergierig - De Student heeft een groot doorzettingsvermogen - Kan goed samenwerken met anderen - De student heeft de juiste ambitie - De student is ondernemend - De student laat niets aan het toeval over Wij hebben de ambitie om elke student op te leiden tot manager van de toekomst.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de beste leerplaatsen! Ons team bestaat uit medewerkers welke iedere dag veel energie met zich mee brengen, altijd verzorg in hun werk zijn en buitengewoon vriendelijk zijn voor onze gasten. Wij bieden een bijzondere werkomgeving; "Werken bij de Vrienden van de Keukentafel" Elk kwartaal hebben wij een ander thema waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de volgende thema's Vriendelijk, Energiek en Relaxed Wij bieden een intensieve begeleiding door leermeesters en/of bedrijfsleiders. Wij willen jou vanaf het 1e moment op een andere manier naar ons restaurant laten kijken; zowel door de ogen van een gast maar ook bedrijfsmatig. Elke medewerker mag aan het eind van zijn stage blijven werken. Meerdere studenten hebben uiteindelijk zelfs een leidinggevende rol gekregen binnen ons bedrijf. Ook zijn er studenten doorgegroeid naar andere restaurants. (Bruis Blaricum/ Restaurant De Bosrand Lage Vuursche)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Video Link

lees verder