Leidinggevende keuken

XO Gastro Bistro Start je culinaire carrière bij ons!

Wij bieden: * Een leerzame en dynamische omgeving waarin je je culinaire vaardigheden kunt ontwikkelen * Begeleiding en training van ervaren professionals * Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen ons team * Marktconforme vergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden Wil jij je passie voor het koken of juist de bediening omzetten in een professionele carrière? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@xo-groningen.nl en begin je culinaire avontuur als leerling Zelfstandig Werkend Kok of leidinggevende en of bediening medewerker bij ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

* Ervaring in de keuken en of in het restaurant * Passie, creativiteit en gevoel voor smaak en gastvrijheid * Kennis van culinaire trends * Flexibiliteit in werktijden * Naleven van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften * Meewerken aan het ontwikkelen en vernieuwen van het menukaart en dranken kaart * Samenwerken met het team om een goede samenwerking met elkaar te hebben.

Wat biedt het bedrijf?

* Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen ons team * Marktconforme vergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder