Kok

De Holtenploeg Hier wordt de creatieve geest in jou de beest!

De Holtenploeg is een jong, fris en een gezellig bedrijf. die een lage drempel heeft voor de boer, burger en buitenlui. De keuken heeft een breed aanbod en kan de leerling veel leer mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld van een simpele drie gangen menu koken tot een vier gangen verrassingsmenu. we draaien ook veel evenementen waar wij gebruik maken van thema avonden. Zoals met Valentijn draaien wij een diner to share, Met Pasen een grandioos paasbuffet of een bouwvak-sluit BBQ. Ook zal de chef jou laten zien hoe je moet bestellen bij de groothandel. En zal ze jou mee laten kijken/werken om de menukaart per kwartaal te vernieuwen. De keuken is niet heel groot en draai max 40 couvert over een volle avond. waardoor je vaak 1 op 1 met de chef zal staan. het keuken team is niet groot naast de chef hebben wij nog een kok die 1 of 2 avonden draait. en de eigenaar draait 1 avond in de week de keuken. naast deze 3 'koks' leiden wij ons afwaskrachten op tot keukenhulpen.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet lekker zich zelf kunnen zijn. En open staan om het vak te leren. En verder te laten inspireren.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen het bedrijf is doorgroei mogelijkheden zeker van toepassing. Wij proberen te streven naar een hecht en gezellig team. dit doormiddel van gezellige personeelsfeesten, voor je avond dienst een goed bordje eten en een gezellige sluitdrankje. Personeel is ons enorm veel waard. De werkgever is daarom ook niet echt onze werkgever omdat hij zelf ook hard mee werkt binnen het bedrijf. zo hebben wij weinig hiƫrarchie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder