Zelfstandig werkend kok

Restaurant Zoet & Zout Leerplaats voor een dagzaak in centrum Eindhoven

Wij bieden een prettige werkomgeving met gunstige werktijden.

Naar wie zijn wij op zoek?

In teamverband kunnen werken. Met een lach naar je werk komen en plezier uitstralen.

Wat biedt het bedrijf?

Het betreft een functie in de keuken voor een restaurant / dagzaak in het centrum van Eindhoven. Keuken dagelijks geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur. Er wordt gewerkt in 2 diensten. De 1e dienst is voor het openen en lunch. De 2e dienst is voor lunch en diner. Deze diensten worden afgewisseld. Dit houdt in dat je regelmatig 's avonds vrij bent. Er hangt een plezierige sfeer waar op een prettige manier met elkaar wordt gecommuniceerd. Bij goed functioneren kan er zeker gepraat worden over een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder