Zelfstandig werkend kok

Restaurant BUNKR heb jij een passie voor gastronomie, technologie en koken?

Ben jij op zoek naar een baan waar je kunt werken in een restaurant dat zichzelf wil onderscheiden als het meest vooruitstrevende restaurant van Nederland op het gebied van technologie, maar met gastronomie hoog in het vaandel? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bunkr, het nieuwe, revolutionaire restaurant in Eindhoven, is op zoek naar een medewerker bediening die ons team wil versterken en meehelpt onze ambitie waar te maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een koksopleiding - Alles schoon & veilig? Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst. - Stress in de tent? Niet bij jou. Je bent flexibel en stressbestendig. - Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht. - Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om. - Jij bent flexibel en je geeft nooit op. - Bring it on! Jij houdt van hard werken. - Jij hebt een positieve houding die je ook op het team overbrengt.

Wat biedt het bedrijf?

- Waar je werkt in een enthousiast team binnen een nieuw en innovatief bedrijf; - Waar jij van ons kunt leren en wij van jou kunnen leren; - Waar we allemaal de missie hebben om gasten blij te maken door middel van beleving met een lach en de nieuwste technologieën; - Waar we werken volgens onze kernwaarden: Passie, Genieten, Groeien en Aandacht; - Waar we hele leuke personeelsfeestjes hebben. - Waar je door kunt groeien na je stage.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder